“Hepinizden daha yetenekliyim…”

“Hepinizden daha yetenekliyim…”

Galatasaray’ın 3’te bir, Fenerbahçe’nin ise yarı bütçesiyle Süper Lig’de harikalar yaratan Sergen Yalçın herkesin gözdesi.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray’ın 3’te bir, Fenerbahçe’nin ise yarı bütçesiyle Süper Lig’de harikalar yaratan Sergen Yalçın herkesin gözdesi… Futbolculuğu zamanında olduğu gibi teknik direktörlüğünde de doğuştan gelen yetenekleri var. Ancak bunları bir de kişiliği ile de pekiştiriyor.

Futbol profesörü: İdmanlarda ne yapılmasını istediğini bizzat kendisi gösteriyor. Frikik çalışmalarında, ara pası idmanlarında Sergen Yalçın’dan iyisi yok.

Dürüst: Ersin’i de, Montero’yu da basın toplantılarında eleştirdi. Ancak hakkettikleri zaman forma vermekten çekinmedi.

Adil: N’Sakala, Mensah ve Welinton’u istedi. Ancak iyi ve hazır olmadıkları zaman oynatmadı. N’Sakala, Rıdvan Yılmaz’ın arkasında kaldı.

Korumacı: Alemci oyuncusunu da koruyor. Sorunu olan oyuncusunu da. Yönetime ezdirmiyor. Yedirmiyor.

Baba, abi ve kardeş: Genç oyuncular babalık ediyor. Nasihatler veriyor. Kendi gençliğinde yaptıklarını yapmamalarını istiyor. Olgun oyuncularla abi/kardeş gibi sorunlarını dinliyor. Atiba gibi takımın abilerinin kardeşi gibi. Takım arkadaşlarını yönlendirmelerine izin veriyor.

Eğlenceli: Son dönemlerde sürekli olarak ciddi yüzüyle ekranlarda. Ancak tüm takım onun ne kadar eğlenceli ve hazır cevap olduğunu biliyor. “Hepinizden daha yetenekliyim” de diyor, “Benim kadar yetenekli olmadığınız için hepiniz çalışmak zorundasınız” da… (Fotospor)

Etiketler :