Hernandez, MLS Ligi'nden gelen transfer teklifini reddetti

Hernandez, MLS Ligi'nden gelen transfer teklifini reddetti

Beşiktaş'ın forvet transfer adayları arasında yer alan Meksikalı forvet Javier Chicharito ile Amerikan takımlarının ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Forvet transferi arayışında olan Beşiktaş'ın listesinin başında yer alan Javier Chicharito için sürpriz bir transfer iddiası geldi. West Ham United'ın satılık listesine koyduğu Meksikalı forvetin Amerika Futbol Ligi MLS takımlarından ciddi teklifler aldığı kaydedildi.

Sporx'in haberine göre Chicharito'ya en ciddi teklifin Los Angeles Galaxy takımından geldiği ancak 29 yaşındaki forvetin Amerika'dan gelen teklifi geri çevirdiği belirtildi.

Kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen Hernandez'in peşinde Beşiktaş'ın yanı sıra Premier Lig takımları Newcastle ve Crystal Palace'da yer alıyor.

''KARİYERİNİ AVRUPA'DA SÜRDÜRECEK''

Golcü futbolcunun yakın arkadaşı olan Meksikalı futbolcu Javier Aquino ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ''Chicharito, ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu geçmiş yıllarda gösterdi. Meksika'ya geri dönmeyecek. Kariyerini Avrupa'da başka bir takımda sürdürecek'' şeklinde konuşmuştu.

BILIC ÖNERDİ

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in Beşiktaş'a 29 yaşındaki forveti önerdiği iddia ediliyor. Büyük umutlarla sezon başında Leverkusen'den 18 milyon Euro'ya West Ham'a transfer olan Meksikalı forvet, İngiltere'de toplam 21 maçta 4 gol atabildi.

Etiketler :