''Hiç denklemde olmayan Vida iki haftadır Beşiktaş'ın en etkili oyuncularından biri''

''Hiç denklemde olmayan Vida iki haftadır Beşiktaş'ın en etkili oyuncularından biri''

Spor yorumcusu Ergin Aslan, Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü'nü 1-0 yendiği maçta, maçın tek golünü atan Domagoj Vida ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - A Spor yorumcusu Ergin Aslan, Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü'nü 1-0 yendiği maçta, maçın tek golünü atan Domagoj Vida ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vida'nın iki haftadır Beşiktaş'ın en etkili oyuncularından biri olduğunu belirten Aslan, ''Sergen Yalçın'ın kadro tercihlerine yönelik büyük eleştiriler vardı. 'Bu adam da burada oynar mı?' gibisinden. Şimdi o eleştiriler kayboldu. Şampiyonluk yarışında 17-18 oyuncunuzu kullanabilmeniz gerekir. Sergen Yalçın bunu başardı Beşiktaş'ta.

Hiç denklemde olmayan Vida iki haftadır Beşiktaş'ın en etkili oyuncularından bir tanesi. Larin'in performansı zaten ortada. Vida olmasa, Montero'yu koysanız oraya Montero o ağırlığı kaldırabilecek bir oyuncu. Hocanın hem maç içerisinde, hem de maç öncesinde yaptığı kadro tercihleri bu yoğun fikstürde anlaşılabilir bir durum.'' ifadelerinde bulundu.

Etiketler :