"Hocam insaf Allah aşkına!"

"Hocam insaf Allah aşkına!"

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'de 18. haftanın kapanış maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenerek puanını 41 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Maçı bir çok futbol yorumcusu köşe yazılarına taşıdı. Bunlardan biri de Vatan gazetesinden Ömer Güvenç oldu.

İşte Güvenç'in yazısından dikkat çeken satırlar:

"Ben hakemliğin zor olduğuna inananlardanım. Bu nedenle mümkün olduğu kadar konuşmam, yazmam, çizmem. Ama dün Alper Ulusoy, öyle bir penaltı verdi ki gel de eleştirme, yazma, konuşma. Hocam insaf Allah aşkına. Bu nasıl penaltı? Ben nasıl olduğunu söyleyeyim. Komik! Kahkahalarla gülersin. Öylesine bir penaltı verdin ki Şenol Güneş bile kenardan güldü. Allah aşkına biraz dikkat. Neyse gelelim maça.

Kartal çok rahat bir maç kazandı. Tüm yönleri ile rakibinden üstündü. Süper goller izledik. Cenk’in kafa golü, 1. sınıf bir golcünün atacağı bir goldü. Babel’in attığı yeme de yanında yat... Evet goller güzeldi ama Cenk’in attığı golde Quaresma’nın harika ortası, Babel’in golünde de Tolgay’ın inanılmaz asisti... Çok güzel goller oldu.

Cenk çıktıktan sonra herkes Ömer’in gireceğini sanıyordu ama Güneş, Tolgay tercihini kullandı; çok da iyi yapmış. Tolgay süper oynadı ama bana göre maçın yıldızı inanılmaz oynayan, defansa sık sık yardıma gelen, taraftarı hop oturtup hop kaldıran Quaresma’ydı. Penaltıdan sonra da Şenol Güneş’e sarılması çok hoştu. Alanya’nın gücü bu kadardı, daha fazlasını yapamazdı. Ve Beşiktaş liderlik arzusu ile geldiği Alanya’dan hakkı ile kazanıp liderliği cebine koyarak döndü."

Etiketler :