Holosko'dan Moha yorumu: "Büyük potansiyel Beşiktaş’la birlikte uçar"

Holosko'dan Moha yorumu: "Büyük potansiyel Beşiktaş’la birlikte uçar"

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Slovakya kampını ziyaret eden Filip Holosko, siyah beyazlı takıma bir futbolcu önerisinde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Fanatik'in haberine göre2007-14 sezonları arasında Beşiktaş’ta top koşturan Filip Holosko, Slovan Bratislava’da forma giyen sol kanat oyuncusu Moha Rharsalla'yı kulübe önerdi. Faslı futbolcuyu değerlendirmeye alan Kartal’ın scout ekibi, Moha’nın çok yönlü bir oyuncu olduğunu; her iki kanatta ve ön liberoda oynayabildiği bilgisini teknik heyete sundu. 24 yaşındaki futbolcunun 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Ayrıca Holosko Slovakya’da takım arkadaşı Moha’yı çok övdü. Sol açık başta kanatlarda oynayan genç Moha için; "Büyük potansiyel Beşiktaş’la birlikte uçar" dedi

MOHA KİMDİR?

Fas'ın Oujda kentinde doğan 24 yaşındaki Faslı futbolcu daha önce İspanya 2. Ligi'nde ve Ukrayna Ligi'nde forma giyerken geçen sezon devre arasında 150 bin euro karşılığında Slovan Bratislava'ya transfer oldu. Sol kanat başta olmak üzere, sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabilen Moha, oynadığı 13 lig maçında 4 gol atarken bir de asist yaptı. Fas Milli Takımında henüz forma giyemeyen Moha, geçen sezonun ilk yarısında Olimpik Donetsk'te 5 gol atıp 6 da asist yapmıştı.

Etiketler :