Hulk'ta son 24 saat! 'Uzun bir yolculuğa hazır'

Hulk'ta son 24 saat! 'Uzun bir yolculuğa hazır'

Beşiktaş'ın transferde 1 numaralı gündemi haline gelen yıldız futbolcu Hulk için günden güne yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi, transfer listesinin ilk sırasında yer alan Hulk'tan 24 saat içinde haber bekliyor. Dünyaca ünlü spor kanalı ESPN'in Beşiktaşlı taraftarları ilgilendiren Hulk ile ilgili haberi dikkat çekti.

Haberde, "Zaten kulüpsüz olan forvet oyuncusu Hulk, Brezilya'da tatildeyken teklifleri analiz etti. Temsilcileri oyuncunun geleceğini Cuma gününe kadar belirlemek istiyor."

''Çünkü Hulk, Beşiktaş'a evet diyecekse Cuma günü İstanbul'a yola çıkmak zorunda" haberi yapıldı.

UZUN BİR YOLCULUĞA HAZIR!

Beşiktaşlı Josef de Souza da, Instagram canlı yayınında Hulk yorumlarını yanıtladı. Tecrübeli futbolcu, yakın dostu olan Brezilyalı forvet için, "Benim arkadaşım, gelmesini isterim ama onun menajeri değilim. Onu Beşiktaş'a çağırdım. Eminim gelirse bize güç katacaktır ama gelmezse de zaten güçlü bir takımız" dedi.

Bu arada Esporte Interativo kanalında; Hulk için "Brezilyalı golcü sanki uzun bir yolcuğa çıkmaya hazırlanıyor" yorumu gözden kaçmadı.

''BEN HAZIRIM!''

Beşiktaş'ın transferde 1 numaralı hedef ismi Hulk'tan ilgi çeken bir paylaşım geldi. Brezilyalı yıldız kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ben hazırım" mesajını yayınladı.

Beşiktaş'ın yanı sıra Hulk'a Flamengo, Atletico Mineiro ile St. Etienne ve eski kulübü Porto'nun talip olduğu biliniyor. (Fotomaç)

Etiketler :