İddaa şampiyonluk oranları güncellendi!

İddaa şampiyonluk oranları güncellendi!

Süper Lig şampiyonluk oranları yeniden değişti. iddaa'da yeni şampiyonluk oranlarında hangi takım favori oldu? İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranlarında flaş gelişmeler yaşandı. iddaa Risk Yönetim Kurulu, şampiyonluk oranlarını 19 Aralık Salı günü güncelledi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de ikinci sıraya yükselmesinin ardından sarı-lacivertlilerin 5,25 olan oranı 2,90'a çekildi. Böylece sarı-lacivertliler, iki yıl sonra (49 hafta) ilk kez şampiyonluğun favorisi olarak lanse edildi.

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından sarı-kırmızılıların 2,00 olan oranı, 3,10'a yükseldi. Sarı-kırmızılılar böylece şampiyonlukta favori ikinci takım oldu.

Beşiktaş'ın Osmanlıspor galibiyeti sonrasında siyah-beyazlıların 4,10'luk oranı 3,35'e geriledi. Siyah-beyazlılar şampiyonluğun üçüncü favorisi olarak ilan edildi.

Öte yandan ligin lideri Medipol Başakşehir'in oran 3,50'den 3,75'e çıktı. Böylece Medipol Başakşehir de şampiyonluk yarışında lider olmasına rağmen dördüncü favori olarak değerlendirildi.

Trabzonspor'un oranı ise 150,00'den 58,00 düştü. Rıza Çalımbay ile galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, 42,00 oranlı Kayserispor ve Göztepe'nin ardından geldi

Etiketler :