"İkisi de Beşiktaş için tartıştı"

"İkisi de Beşiktaş için tartıştı"

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sports Business Summit 2017'de açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Fanatik Gazetesi'nin düzenlediği Sports Business Summit 2017'nin davetlilerinden olan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu. Deneyimli yönetici, şu ifadeleri kullandı;

"Gelirlerinizi arttırmak için transfer yapmak zorundasınız. Bu kulüplerin ağır borçları var. Gelirlerin, giderlerden daha fazla hale gelmesi lazım. Kimse sizin borçlarınızı affetmez. Boğazınıza yapışıp parayı isterler. Transferlerde çok dikkatli olmak lazım. Yanlış bir transfer ile senede 15 milyon, iki yılda 30 milyon euro zarara girersiniz. Reklam gelirlerini arttırmanın yolu da kulüp markasını yukarıya taşımak. En önemlisi transferde hata yapmayacaksın. Yöneticilerin kendi dönemlerinde yaptıkları borçları ödemeleri lazım."

"Vodafone Park bildiğiniz gibi İstanbul'un çok önemli ve aktif bir yerinde, stat turları yapıyoruz. Onun dışında Beşiktaşlılar burada evlenmeyi düşünüyor. Kapıları açıyoruz, kasamızı da dolduruyoruz. Statta aktiviteler olacaktır. Yeteri kadar olmadı ama artarak devam edecektir. Bu gelirleri yıllara yaydığımızda büyük rakamlar oluyor."

"2 futbolcunun tartışması, çok abartıldı. Hiç olmadığı şekilde sunuldu. Her ikisi de Beşiktaş'ın başarısı için tartışmıştır. Bu olayın bize katkısı olacağını düşünüyorum. Gereksiz şekilde çok abartıldı. Kaba bir tartışma olmamış. Oyuncuların ceza alacaklarını düşünmüyorum ama bu benim görüşüm. Henüz savunmalarını almadık."

Etiketler :