İlk kez Ajans Beşiktaş duyurmuştu! Tolgay'ın kadro dışı kalmasının nedeninde yeni detaylar...

İlk kez Ajans Beşiktaş duyurmuştu! Tolgay'ın kadro dışı kalmasının nedeninde yeni detaylar...

Beşiktaş, Sivasspor'u ağırladı ancak kadroda Tolgay yoktu. Ajans Beşiktaş, Tolgay'ın kadro dışı kalmasının nedenini ilk kez duyuran oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında bugün Demir Grup Sivasspor ile sahasında karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı takım evinde konuk ettiği Sivasspor'a 2 golle mağlup oldu. Maçın başlamasına saatler kala flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan file bekçisi Loris Karius, Sivasspor maçı kadrosuna dahil edilmedi. Ayrıca Karius'un yanı sıra Tolgay Arslan Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı. 

Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Başakşehir maçının devre arasında Tolgay Arslan'ı yemek yerken görmüş. Neden ısınmak yerine yemek yediğini soran Güneş'e Tolgay Arslan, "Zaten oynamıyorum, ben de yemek yiyorum" ifadeleriyle cevap verdiği öğrenildi. Bu durumun üzerine Güneş, bugün oynanan Sivasspor maçı kadrosuna Tolgay Arslan'ı dahil etmedi.

Bugün yeni detaylar geldi

Milliyet gazetesinden Serdar Sarıdağ bugün, Ajans Beşiktaş'ın önceki günkü haberini destekleyen yeni bilgiler açıkladı:

"Medipol Başakşehir maçının devre arasında yaşananlar ise bardağı taşıran son damla oldu. Şenol Güneş, Göztepe deplasmanında yaptığı bariz hatanın ardından Tolgay'ı, Çaykur Rizespor ve Başakşehir maçlarında yedek soyundurdu. 

Kartal, 3 Kasım'da Başakşehir karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, siyah-beyazlı hoca soyunma odasına girdiğinde Tolgay'ı etli pilav yerken buldu. Yıldız futbolcunun maç sonu için takıma getirilen yemeği afiyetle yediğini gören Şenol Güneş adeta çılgına döndü.

Beşiktaş'ın teknik patronu, Tolgay'a garip davranışı için sert şekilde çıkışırken, hiç beklemediği bir cevap aldı. Siyah-beyazlı futbolcu, 'Hocam zaten beni hiç oynatmıyorsun ki' ifadelerini kullandı. Beşiktaşlı oyuncu bu sözlerle adeta kendi ipini çekti ve süresiz kadro dışı kaldı.

Başakşehir maçında çıkardığı 'etli pilav' kriziyle teknik heyetin yanı sıra siyah-beyazlı yönetimin de tepkisini çeken Tolgay Arslan'ın uzun süre takımdan ayrı kalması bekleniyor."

Etiketler :