"İlk önce iyi grup dedim ama..."

"İlk önce iyi grup dedim ama..."

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.

Ajans Beşiktaş -  Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplar belli oldu. Geçen sezon Süper Lig’de şampiyon olarak turnuvaya doğrudan katılma hakkını elde eden Beşiktaş, G Grubu'nda mücadele edecek. Siyah-beyazlı takımın grubunda, Monaco, Porto ve Leipzig yer alıyor.

Kurayı değerlendiren Metin Tekin şu açıklamalarda bulundu: "Kafamda değerlendirmeye çalışıyorum grubu. Önce iyi grup dedim. Fransa şampiyonu, Porto bana göre 4. torbadan zor bir rakip geldi diğer takımlara göre. Ama ilk gruptan Monaco gelince kolay diyebilirsiniz. 4 takımın da Avrupa'da kalıp kalmaması zor. Şampiyonlar Ligi grupları hiçbir zaman kolay olmayacaktır. Beşiktaş'ın bu seviyedeki takımlarla her türlü oynayabileceğini düşünüyorum.

Leipzig bir proje takımı. Bu sene ne yapacak göreceğiz tabii ama Leipzig 4. torbanın güçlü takımı. Porto zaman zaman karşılaştığımız takımlardan. Göreceli olarak daha kolay bir takım diyebiliriz. Monaco'da bir Real Madrid-Bayern Münih değil. Beşiktaş bütün rakiplerle kafa kafaya oynayacaktır. Zorlu bir kura olarak değerlendirmemek lazım bir üst tura çıkmak için"

Etiketler :