İngiliz basınından flaş iddia! Beşiktaş, Leicester City'nin golcüsü Slimani için...

İngiliz basınından flaş iddia! Beşiktaş, Leicester City'nin golcüsü Slimani için...

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken İngiltere basınında önemli bir iddia daha gündeme geldi. Islam Slimani için transfer iddiaları devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Sky Sports'un haberine göre, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Leicester City'nin golcüsü Slimani'yi transfer etmek için görüşmelerde bulunuyor. Önceki günlerde çıkan haberlerde oyuncuyla Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un da ilgilendiği ancak Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın daha ısrarcı olduğu dile getirildi.

Portekiz basınında çıkan haberlerde Leicester City bu transfer için 20 milyon euro bonservis bedeli isterken, Fenerbahçe'nin de oyuncuyu kiralamak için tetikte beklediği belirtilmişti.
 
Slimani kimdir, kaç yaşında?

Leicester City'de forma giyen Slimani 29 yaşında ve santrfor mevkinde forma giyiyor. Geçen sezon Leicester City ile Premier Lig'de 12 maça çıkan ve 1 gol 1 asist yapan Cezayirli futbolcu, toplamda 21 resmi maçta 5 gol attı.  Islam Slimani, 2013 yılında Belouizdad takımından yetiştikten sonra Sporting Lizbon'un yolunu tutmuştu. 4 sezon burada forma giyen ve Cezayir Milli Takımında da etkili oyunuyla dikkat çeken Islam Slimani, 2016-2017 sezonunda Leicester City'e transfer olmuştu. (Futbol Arena)