İngilizler Mesut ile Oğuzhan'ı kıyasladı!

İngilizler Mesut ile Oğuzhan'ı kıyasladı!

İngiliz basını, Arsenal'in gündemindeki Oğuzhan Özyakup ile sezon sonunda Londra temsilcisinden ayrılması beklenen Mesut Özil'i kıyasladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta son 3 sezondaki performansıyla Avrupa'nın da dikkatini çeken isimlerden Oğuzhan Özyakup için İngiltere'de bir anket başlatıldı.

Marsilya'nın yanı sıra Arsenal'in de gündeminde yer alan Oğuzhan Özyakup'u İngilizler sezon sonunda Arsenal'den ayrılması beklenen Mesut Özil ile kıyasladı.

İngiliz basınında yer alan ankette 'Mesut Özil'in yerine Oğuzhan Özyakup doğru isim mi?' şeklinde bir soru soruldu. Ankete katılanlar %42'si Oğuzhan için 'Doğru isim' derken, %58'i 'Hayır' yanıtını verdi.

İşte İngiliz basınındaki Oğuzhan - Mesut Özil anketinin sonucu...

screenshot_1-032.jpg

FİKRET ORMAN: ''OĞUZHAN'IN TALİPLERİ VAR''

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yaptığı açıklamada Oğuzhan Özyakup'un talipleri olduğunu söyledi. Orman yaptığı açıklamada ''Cenk'in de Oğuzhan ve Tolgay'ın da talipleri var. Ancak öyle iyi çocuklar ki... Hepsi pırlanta gibi. Satmaya kıyamam'' ifadelerini kullandı.

2008'de Alkmaar'dan Arsenal altyapısına katılan Oğuzhan, 2012'de Beşiktaş'a transfer olmuştu. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Beşiktaş formasıyla 13 resmi maçta 2 gole imza attı. (Sporx)

Etiketler :