İngilizlerden Kartal'a Elneny müjdesi!

İngilizlerden Kartal'a Elneny müjdesi!

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in göreve gelmesiyle birlikte yeniden ismi siyah-beyazlılarla anılmaya başlanan Mohamed Elneny hakkında İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonu biteceği için yeniden siyah beyazlı kulübün gündemine giren Mohamed Elneny konusunda İngiliz basınından da yeni iddialar geldi.

Ada medyası Mısırlı ön liberonun başta Beşiktaş olmak üzere Başakşehir ve bir Süper Lig takımının daha listesinde olduğu belirtildi.

Haberlerde Kara Kartalların transferde daha avantajlı olduğunun altı çizilirken "Beşiktaş, birçok sebepten dolayı Elneny'yi tekrar kadrosuna katmak istiyor. Mısırlı oyuncu da eski takımına karşı sempatisini kaybetmiş değil" ifadeleri kullanıldı.

HOCA DA ONAYLAMIŞTI

 

Elneny'nin siyah beyazlı kulüp için en cazip yönünün ise bonservis bedelinin olmaması olarak gösterildi. Ayrıca Elneny konusunda haziran ayında net bir sonucun çıkacağı yorumları yapıldı.

Öte yandan İngiliz medyasında transfer haberleri ile öne çıkan gazeteci Charles Watts da Arsenal'den haftada 49 bin sterlin kazanan Mısırlı oyuncunun yolunun Türkiye'ye düşebileceğini söyledi. (Fotomaç)