İngiltere'de moda Cenk Tosun! Crystal Palace ve Everton'dan bir takım daha...

İngiltere'de moda Cenk Tosun! Crystal Palace ve Everton'dan bir takım daha...

İngiliz basını, Tosun Paşa için Tottenham, Everton ve Crystal Palace arasında savaş çıktığını öne sürdü. Tekliflerin 17.5 milyon euroya kadar yükseldiği ve en fazla miktarı getirenin işi bitireceği de yazıldı.

Ajans Beşiktaş - Ocak ayı transfer dönemine sayılı günler kala Beşiktaş’ı yakından ilgilendiren haberler İngiliz basınında sıkça yer almaya devam ediyor… Ada medyası, Cenk Tosun için üç Premier Lig ekibi; Tottenham, Everton ve Crystal Palace’ın savaş içerisinde olduğunu bildirdi. Haberde, üç kulübün de milli santrforu kadrosuna katmak için pazarlığı kızıştırdığı ve masaya en çok miktarı koyanın kazanacağı kaydedildi. Bunun yanında İtalyan devi Juventus’un da Cenk Tosun için sözlü bir teklif sunduğu ve 15 milyon euro önerdiği öğrenildi. İngiliz medyası Beşiktaş’ın Ahmet Nur Çebi’nin, “Cenk için 20 milyon euro az” sözlerine de yer verirken, Crystal Palace’ın 17.5 milyon euroluk bir teklif hazırladığı aktarıldı.

BAŞTA ALMADI ŞİMDİ BİN PİŞMAN

Başka bir İngiliz spor haber sitesi ise Crystal Palace’ın sezon başında teklif getirdiği Cenk Tosun’u kadrosuna katmadığı için çok pişman olduğunu duyurdu. C. Palace, sezon başında Cenk için 12.5 milyon euro önermiş ancak hem Şenol Güneş yıldız golcüyü bırakmak istememiş hem de yönetim gelen teklifi az bularak reddetmişti. İngiliz ekibinin o dönemde teklifi yükseltme durumu olduğu halde çekimser kaldığını ancak şu anda Tosun Paşa’nın çok daha değerli hale geldiği için pişman olduğu anlatıldı.

BAŞKAN BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Cenk Tosun, devre arasında ayrılmaya en yakın isim gibi dursa da başta Başkan Fikret Orman olmak üzere yönetimin görüşü, yıldız santrforu devre arasında bırakmama yönünde. Yönetimin, Cenk’i değerini bulmadan hiçbir şekilde elden çıkarmak istemediği biliniyor. Ancak transfer komitesi yine de Cenk’in satılma ihtimaline karşın santrfor hedeflerini belirlemiş durumda ve bu dev satış gerçekleşirse yeni bir golcü için harekete geçilecek. Adaylar arasında Demba Ba’nın dışında Andre Pierre-Gignac ve Atiba’nın önerdiği Cyle Larin isimleri bulunuyor. Yönetimin sürpriz bir hamle yaparak Çin’de form düşüklüğü yaşayan Carlos Tevez ismini de mercek altına alabileceği de gelen haberler arasında yer alıyor. (Akşam)

Etiketler :