İngiltere'de rakibinin boğazını sıkan Deeney'e görüntü üzerinden 3 maç ceza gelecek! TFF, Maicon'a bu yaptırımı uygulayacak mı?

İngiltere'de rakibinin boğazını sıkan Deeney'e görüntü üzerinden 3 maç ceza gelecek! TFF, Maicon'a bu yaptırımı uygulayacak mı?

İngiltere Futbol Federasyonu, Watford-Stoke City maçında yaşanan bir olay için görüntüden ceza vermeye hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş Dış Haber - İngiltere Premier Lig'de haftasonu oynanan Watford-Stoke City maçının son dakikalarında, Joe Allen'a yaptığı hareket sebebiyle başı derde giren Troy Deeney'e 3 maç ceza gelmesi ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

İngiltere Futbol Federasyonu'nun, Deeney'e çekilen görüntüleri delil olarak kullanarak ceza vermeyi planladığı belirtilirken, cezanın 3 maç olacağı kaydedildi.

Ligimizde ise Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında benzer bir olay yaşandı. Galatasaray stoperi Maicon, Trabzonsporlu Olcay Şahan'ın, boğazını sıktı. Maicon'un, Olcay'a yaptığı bu müdahale kameralara yansırken, TFF'nin Brezilyalı oyuncuya ceza verip vermeyeceği konuşuluyor. Hatırlanacağı gibi, Caner Erkin görüntüler üzerinden çok ağır bir şekilde cezaya çarptırılmıştı.

Beşiktaş'ın yıldız solbeki, aldığı ceza doğrultusunda tam 6 maçta forma giyemeyecek. Caner'e ayrıca para cezası da uygulanmıştı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :