Işıkların kesildiği maçlarda Beşiktaş nasıl sonuçlar aldı?

Işıkların kesildiği maçlarda Beşiktaş nasıl sonuçlar aldı?

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki ikinci maçında Alman temsilcisi RB Leipzig ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 61. dakikasında yaşanan aydınlatma sorunu nedeniyle maça yaklaşık 10 dakika ara verildi.

Ajans Beşiktaş - Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, turnuvadaki ikinci maçında Leipzig ile karşılaştı. Kara Kartal mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri, Ryan Babel ile Anderson Talisca kaydetti. Kara Kartal bu skorla puanını 6'ya yükseltti ve gruptaki liderliğini sürdürdü.

Beşiktaş, ışıkların kesildiği son 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Kasım 2013 ve Aralık 2015'teki Konyaspor maçlarında ışıklar kesilmişti. Kartal 2013 yılındaki maçı 3-1, 2015 yılındaki maçı ise 4-0 kazanmıştı. Beşiktaş'ın 2014 yılında  UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham ile Olimpiyat Stadı'nda oynadığı maçta da elektrik arıza yaşanmıştı. Siyah-beyazlılar o maçı 1-0 kazanmıştı.

Son olarak Leipzig ile oynanan maçta bir arıza yaşandı. 10 dakikalık aranın ardından mücadele tekrar başladı. Kara Kartal karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı.

Etiketler :