İsmail Kartal: "Sahada istediğimiz duruşu sergileyemedik"

İsmail Kartal: "Sahada istediğimiz duruşu sergileyemedik"

Spor Toto Süper Lig’de son iki maçında mağlup olan siyah-beyazlı ekip, 13. haftada bugün Ankaragücü’ne konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu:

"Buraya nasıl geldik? 1 gün önce antrenman yapmadık ve 4 saat yolculuk yaptık. Gergin bir ortam vardı. Hiç istemediğim, planlamadığım bir oyun şekli vardı sahada. Bu gerilen ortamda bazı oyuncularımız oyun disiplininden koptuk. Sahada istediğimiz duruşu sergileyemedik. Beraber mücadele edemedik. İşi bireyselliğe dökerek oynamaya çalıştık. Karşınızdaki takım da Beşiktaş. Bugün istediklerimizi sahada yapamadık. Sakin kalıp biz kendi işimizi yapmayı istiyorduk. İstediklerimizi yapamadık. Üzgünüz.

İptal edilen golü tam anlamıyla izlemedim. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. VAR sistemi uygulanıyor. Biz bugün düzenli bir duruş sergileyemedik. Sonuçta da maçı kaybettik. Maçın özeti bence bu."


Spor Toto Süper Lig 13'üncü hafta müsabakasında Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yendi. Ankara Osmanlı Stadyumu'nun zeminin bozuk olması nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 23'üncü dakikada Ljajic, 26'ncı dakikada Mustafa Pektemek, 44'üncü dakikada Güven Yalçın ve 88'inci dakikada Oğuzhan Özyakup kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü 86'ncı dakikada El Kabir'den geldi.

Etiketler :