İspanyol gazeteci Negredo konusunda haklı çıktı! Ne demişti?

İspanyol gazeteci Negredo konusunda haklı çıktı! Ne demişti?

Beşiktaş'ta İspanyol golcü Alvaro Negredo son dönemdeki performansı ile alkışları topluyor.

Ajans Beşiktaş - Sezon başında Beşiktaş'a transfer olan ancak istediği performansı bir türlü sergileyemen Alvaro Negredo açılmayı başardı. İspanyol forvet, son 1 ay içerisinde attığı gollerle takımına katkı sağlarken, oldukça moral de kazandı. Süper Lig'te 4 gole ulaşan yıldız oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde 1 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 gol kaydederken, oynadığı 25 maçta toplamda 9 gole ulaştı ve her 94 dakikada 1 gol atma başarısı yakaladı.

Son oynanan 7 maçta, 8 gol atan Alvaro Negredo, Ekim ayında kendisi için yorum yapan As Gazetesi Muhabiri Jose Antonip Espina'yı yanıltmadı. İspanyol gazeteci Negredo için o dönemde "Negredo dizel bir futbolcudur. Nasıl dizel araba benzinliye göre daha ağır kalkar, en yüksek hızına daha sonra ulaşırsa, o da böyle bir golcüdür. Ancak unutmamak gerekir ki dizel araba çalıştıkça güçlenir, sonrasında benzinliden daha kuvvetli bir hale de gelebilir" yorumunu yapmıştı.

Negredo da İspanyol gazetecinin dediği gibi gol attıkça açıldı. Beşiktaşlı taraftarlar çok güvendikleri oyuncudan ikinci yarıda daha da iyi bir performans bekliyorlar.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :