İşte Alvaro Negredo'nun tüm açıklamaları!

İşte Alvaro Negredo'nun tüm açıklamaları!

Alvaro Negredo BJK TV'ye konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Alvaro Negredo BJK TV'de Kamp Günlüğü programına konuk oldu.  Alvaro Negredo sorulan soruları yanıtladı.

Negredo, "Takımın isteği çok yüksek yoğun çalışıyoruz. İyi geçiyor çalışmalarımız. Zor bir yarış olacak, üzerimizde güçlü takımlar var. İlk yarıda gösterdiğimiz performansın üstüne çıkmamız gerekiyor"

"Üzerimizde bir baskı var tabii, son şampiyon biziz bu nedenle hedef takım da biziz. Üzerimizde 3 takım var, bizim ve onların alacağı sonuçlara bağlı her şey"

"İlk teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettim. Beşiktaş çok büyük bir takım, çok büyük oyuncular var geçmiş tarihinde. Buraya gelip ortamı gördükten sonra büyük bir aile olduğunu anladım."

"Kariyerinde hayal ettiğin bir gol var mı?" sorusuna Negredo: "Hayalimde şöyle bir gol var: Sizin attığınız golle şampiyonluk veya kupa geliyor. Sezonun son maçı veya kupa finali. Böyle bir gol atmak isterim. Henüz böyle bir gol atmadım." dedi.

"Bireysel olarak baktığımızda Bayern Münih çok yetenekli futbolculardan kurulu. Bayern Münih'e karşı çok dikkatli olmamız lazım."

Tek kelimelik sorulara Negredo'nun cevapları şöyle oldu:

Fabri?

-Güvenlik.

Gary Medel?

-Pitbull

Tolga Zengin?

-Kaptan

Adriano ?

-Neşe

Şenol Güneş?

-Şef

Etiketler :