İşte Beşiktaş - Ç.Rizespor maçının tüm istatistikleri

İşte Beşiktaş - Ç.Rizespor maçının tüm istatistikleri

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Rizespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerinin iki tanesini Mustafa Pektemek atarken, diğer goller Caner Erkin ve Vagner Love'dan geldi.

Topla oynamada rakibine %63'e %37'lik üstünlük kuran Beşiktaş, Rizespor kalesine 25 şut gönderdi ve bunların 11 tanesinde isabet sağladı. Rizespor'un ise 5 şutunun, 2 tanesi kaleyi buldu. 466 başarılı pas yapan Beşiktaş, 7 korner kullandı. Rizespor ise 227 başarılı pas yapabilirken, 2 korner attı.

İki takım da maçı 12'şer faul ile tamamladı. 2 kez ofsayta düşen Beşiktaş'a karşın, Rizespor 5 kez ofsayta yakalandı.

OPTA'nın verilerine göre; Beşiktaş, Rizespor karşısında 50 kez ceza sahası içerisinde topla buluştu. Öte yandan Mustafa Pektemek'in gol attığı son 7 maçın hepsini kazanan Beşiktaş, bu alanda da ilginç bir istatistik yaptı.

Oyuna sonradan dahil olan Güven Yalçın, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de forma giyen ilk 1999 doğumlu oyuncu oldu. Müsabakada bir penaltı atışından faydalanamayan Beşiktaş, Süper Lig'de kullandığı son 8 penaltı atışının 4 tanesini kaçırdı.

Etiketler :