İşte Beşiktaş-Porto maçı öncesinde öne çıkan 3 önemli istatistik!

İşte Beşiktaş-Porto maçı öncesinde öne çıkan 3 önemli istatistik!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu Vodafone Park'ta konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk 4 maçta 10 puan toplayan Beşiktaş, Vodafone Park'ta Porto ile karşılaşacak. Portekiz temsilcisini, grubun ilk maçında deplasmanda 3-1 yenen Kara Kartal, Vodafone Park'ta da rakibini eli boş göndermek istiyor. Beşiktaş, bu maçtan 1 puan bile alsa gruptan çıkmayı garantileyecek.

Şampiyonlar Ligi'ndeki 41. mücadele!

Beşiktaş, Porto karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 41. mücadelesini yapacak. Siyah-beyazlılar 40 karşılaşmada rakiplerine 12 kez üstünlük kurdu. 8 maçta berabere kalan Beşiktaş, 20 karşılaşmada ise yenildi. Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 39 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 73 gol gördü.

Güneş ile 23. Avrupa maçı!

Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde de 23. karşılaşmasını Porto ile oynayacak. Siyah-beyazlı ekip, Güneş yönetiminde oynadığı 22 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 yenilgi aldı; 37 gol attı, 30 gol yedi. Beşiktaş, Şenol Güneş ile çıktığı 10 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

İç sahada boyun eğmiyor!

Beşiktaş, Güneş'in göreve gelmesinin ardından iç sahadaki Avrupa maçlarında rakiplerine boyun eğmiyor. Siyah-beyazlılar son 11 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi; 5 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti. Siyah-beyazlı ekip. Evindeki son 19 karşılaşmada da sadece 1 kez mağlup olan Kartal; 31 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

Etiketler :