İşte Beşiktaş'ın Başakşehir maçı muhtemel 11'i

İşte Beşiktaş'ın Başakşehir maçı muhtemel 11'i

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir ile oynanacak Türkiye Kupası maçında rotasyona gitmeye hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Başakşehir ile yarın Türkiye Kupası yarı finalinde kozlarını paylaşacak. Rakibini bu kez de kendi sahasında devirerek 2011'den bu yana kazanamadığı turnuvada finale yükselmek isteyen Siyah Beyazlılar'da teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda rotasyona gideceği öğrenildi.

Hafta sonunda Fenerbahçe ile oynanacak kritik derbi karşılaşmasını göz önüne alan başarılı teknik adamın kalede Ersin Destanoğlu yerine Utku Yuvakuran'a görev vermesi bekleniyor. Atiba Hutchinson'ı da dinlendirmek isteyen 48 yaşındaki hocanın ön liberoda Necip Uysal'ı oynatacağı, sol bekte de Rıdvan Yılmaz'ı sahayta süreceği öğrenildi.

Kara Kartal'ın muhtemel 11'i ise şöyle: Utku Yuvakuran, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Necip Uysal, Cyle Larin, Adem Ljajic, Georges Kevin N'Koudou, Vincent Aboubakar (Asist Analiz - Kartal Yiğit)

Etiketler :