İşte Beşiktaş'ın bugünkü İsrail programı

İşte Beşiktaş'ın bugünkü İsrail programı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 32 turunda Hapoel Beer-Sheva ile deplasmanda karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılarımız, Hapoel Beer-Sheva maçı için bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Tel Aviv’e gitti. Beşiktaşımızın bugünkü programı da belli oldu:

Basın toplantısı: 21:30 (Turner Stadı)
Antrenman: 22:00 (Turner Stadı)

Hapoel Beer-Sheva ise basın toplantısını 19:30'da antrenmanını 20:00'da yapacak.

Beşiktaş'ın deplasmanda oynayacağı heyecan dolu karşılaşma, yarın (16 Şubat Perşembe) saat 23.05’te Toto Jacob Turner stadyumunda yapılacak. Maç Tivibu Spor tarafından naklen yayınlanacak. Maçtan tüm detaylar ve haberler ise AjansBeşiktaş.com'da olacak.

ÖZEL UÇAKLA YOLCULUK

Bugünkü yolculukla yönetimden çok sayıda isim de İsrail'e gitti. Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.), Metin Albayrak (Futbol altyapı, yapılanma ve scouting’den sorumlu. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nden sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.) ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) takımımızla İsrail’e gitti.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Hapoel Beer-Sheva maçı kafilesine 21 futbolcumuzu dahil etti.

Etiketler :