İşte Beşiktaş’ın ikinci etapta yapacağı maçlar

İşte Beşiktaş’ın ikinci etapta yapacağı maçlar

Beşiktaş, yurt dışı kampının ilk ayağı olan Slovakya kampını tamamladı. Takım, Avusturya'ya gidecek.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, iki ayaktan oluşan yurt dışı kamp programının ilk ayağını tamamladı. Slovakya'da ilk kamp etabını bitiren Beşiktaş, bu bölgede 2 hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçı 1-1 sonuçlanan Beşiktaş, ikinci maçtan 4-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

Beşiktaş, Slovakya'da kamp yaptığı otelde 10 kez antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanlarda öne çıkan isimler Gökhan Töre, Jeremain Lens ve Cyle Larin oldu.

11 Temmuz - 20 Temmuz tarihleri arasında Avusturya Ehrenhausen'de kamp yapacak olan siyah-beyazlı takım, burada sırasıyla Shaktar Donetsk ile 12 Temmuz saat 17.00, CSKA Moskova ile 15 Temmuz saat 14.00, Reading ile 17 Temmuz saat 19.00 ve Krasnodar ile 20 Temmuz saat 18.00'de karşılaşacak.

Slovakya kampında takımla birlikte çalışmalarda yer alan isimler Erdem Seçgin, Oğuzhan Aydoğan ve Marlon Bülent Üçüncü, 2. etap kamp çalışmalarında yer almayacak isimler oldular. Genç oyuncular, İstanbul'a geri dönecekler.

Beşiktaş, Avusturya kampını tamamladıktan sonra 26 Temmuz tarihinde ilk resmi maçını Avrupa Ligi ikinci eleme turunda oynayacak. İkinci maç 2 Ağustos tarihinde oynanacak. Beşiktaş'ın rakipleri henüz belli değil.