İşte Cenk Tosun ve Caner Erkin'in açıklamaları!

İşte Cenk Tosun ve Caner Erkin'in açıklamaları!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Caner Erkin ve Cenk Tosun Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - İşte Cenk Tosun ve Caner Erkin'in yaptığı açıklamalar:

Cenk Tosun: Geçen sezon benim adıma takım adına çok faydalı geçti. En verimli sezonumu geçirdim. En büyük hedeflerimizin arasında şampiyonuk ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak var. Takımıma faydalı olmak istiyorum. Ne kadar gola atarsam atmak istiyorum. Gol krallığını almak için elimden geleni yapacağım. 3 kulvarda oynayacağız arayışlar normal. Her sene Beşiktaş'a forvet geliyor. Ben kendime güveniyorum. Rekabet için iyi forvetler alınması gerekiyor. Ben kendime güveniyorum. 11'de oynamak için elmiden geleni yapacağım.

Yeni transferleri yönetim bilir. Takımda olan herkes hazır. İdmanlarımız çok iyi gidiyor. Süper Kupa'ya yüzde yüz hazır olacağımızı düşünüyoruz. 3 kulvarda oynayacağız. Gerçekten iyi oynadık. Bu sene de sezon öncesi yüklemeler iyi olacak.

Hoca çok iyi bir karakter. Herşeyin en iyi olmasını istiyor. İyi olmamızı istiyor. Onun da bizim de hedeflerimiz var. Hocanın böyle olması bizi daha çok konsantre ediyor. O yüzden başarılı oluyoruz.

Ben 3. sezonumu geçirdim. 2 sene daha kontratım var. Çok mutluyum Beşiktaş'ta. Hedeflerim arasında Avrupa'da oynamak var. Teklifi başkanımız değerlendirirse oturur düşünürüz. Ama öyle bir şey yok. Başkanımız da ayrılmamı istemez. Neden Türk bayrağını Avrupa'da gururlandırmayayım?

Ben hep büyük hedefler koydum. Sadece takım idmanı yetmiyor. İdmanlar dışında da çalışmak lazım. Her zaman daha fazla istedim, hep daha fazla çalıştım. Hedeflerimi yaşadım. Daha büyük hedefler koydum. Çalışırsan başarı gelir.

Caner Erkin: Geçen sene son dönemde ağrılarım olmuştu Ancak şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Herhangi bir sıkıntım yok. Yeni arkadaşlarımız da gelebilir. İnşallah daha güçlü bir takım oluruz. İnşallah şampiyonluğu göğüsleriz.

Geçen sene şampiyon oldu bu takım. Takımın güçlenmesi için takviyeler olursa bizim için daha iyi olur. Kadroda sıkıntımız yok. Yine şampiyon olabiliriz.

Bütün takımlar kuvvetleniyor. Biz de daha çok kuvvetli olmalıyız. Ben de hocamız gibi daha ileri gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kalitemizi bir üst sevieyey çekmemiz lazım. Hocamızın çalışmaları doğrultusunda gelişeceğimizi umuyorum.

Geçen sene oynatılmamam konusunda Şenol hocama hak veriyorum. İlk kez yaşadım bunu. Çok oynamak istedim. Hocamız izin vermedi ama sabırsızdım futbolcu çok seviyorum. Hoca beni hep frenledi. İyi ki engellemiş. Allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi.

Şenol Güneş ile bir arkadaş olarak konuşabiliyorsunuz. Seni sonuna kadar dinliyor. Hoca nasıl yapacağımzı neyin doğru olduğunu anlatıyor. Geçen günkü antrenmanda bir iki şeye takıldım. Sinirlenmiştim. Hoca ile konuştuktan sonra doğru olmadığını gördüm. Benim kişisel bir sohbetim oldu.

Alternatifli bir takımız. Adriano da var. Benle Adriano birlikte oynamıştık. Bu hocamızın tercihi... Hoca da doğal olarak kimin nerede oynayacağını çok iyi biliyor. Biz de en iyi şekilde takımı ileri taşıyacağız.

Arda Turan bizim kardeşimiz. Milli takımı bırakmasına saygı duymalıyız. Ben geldiğimde de Adriano vardı. Ben gelince Adriano önde oynadı. Şimdi yine Adriano var. İyi bir rekabet olacak aramızda. Kim iyiyse o oynasın. Kimin oynayacağına hocamız karar verecek.

Şans faktörü çok önemli futbolcu olmak için. Ama en önemlisi pes etmemek. Şansın ne zaman geleceğini bilmiyorsunuz. O şans geldiğinde de onu iyi kullanmak ve ekstra çalışmak lazım.

Etiketler :