İşte derbi öncesi Fenerbahçe'de son durum!

İşte derbi öncesi Fenerbahçe'de son durum!

Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Ajans Beşiktaş - Alanyaspor'u yenerek kendine gelen Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Taraftarıyla barışmak için son şans olarak görülen maçta takım içindeki sakatlar can sıkıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Dirar'ın yokluğunda bu boşluğu Giuliano ile doldurmayı planlıyor. 10 numara pozisyonunda ise Alper olacak.

Martin Skrtel'in bugünkü idmanda bir süre takımla çalışması yüzleri güldürürken, Neto'nun yanında kimin oynayacağı merak konusu. Skrtel maça kadar hazır olmazsa Neustadter, Neto'nun partneri olacak. Son maçta iyi performans sergileyen Josef ve Ozan ikilisini bozmak istemeyen Kocaman'ın Mehmet Topal'ı stoperde oynatma ihtimali de var.

Öte yandan Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de,  Robin van Persie, sakatlığından dolayı bugünkü antrenmana katılmadı ve tedavisine devam edildi. Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Nabil Dirar'ın  Beşiktaş derbisinde kesin olarak forma giyemeyeceği açıklandı. Tedavisi süren Dirar'ın 7. haftadaki Akhisar Belediyespor maçında da oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Etiketler :