İşte derbi öncesi iki takımın eksikleri ve muhtemel 11'leri

İşte derbi öncesi iki takımın eksikleri ve muhtemel 11'leri

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig'de dev derbide karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe ile Abdullah Avcı önderliğindeki Beşiktaş, tüm Türkiye'de hayatı durduracak derbide galibiyet mücadelesi verecek. 

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sakat, cezalı ve eksik futbolcular

Fenerbahçe'de derbi öncesi sakatlıkları bulunan Victor Moses, Hasan Ali Kaldırım, Miha Zajc ve Sadık Çiftpınar derbide forma giyemeyecek. Ayrıca kart cezalısı Garry Rodrigues de kadroda yer alamayacak. Serdar Aziz, Emre Belözoğlu ve Vedat Muriqi derbide sarı kart sınırında mücadele edecek.

Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Dorukhan Toköz, Douglas ve Kartal Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak. Takımla birlikte çalışan Georges Kevin N'Koudou ve Victor Ruiz için son karar maç saatinde verilecek. Victor Ruiz, Necip Uysal, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Jeremain Lens derbiye sarı kart sınırında çıkacak.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ilk 11'ler

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Altay Bayındır, Isla, Zanka, Serdar Aziz, Dirar, Gustavo, Emre Belözoğlu, Ozan, Tufan, Max Kruse, Tolga Ciğerci, Vedat Muriqi

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Karius, Gökhan Gönül, Enzo Roco, Domagoj Vida, Rebocho, Elneny, Atiba, Adem Ljajic, Diaby, Caner Erkin, Burak Yılmaz

(Futbol Arena)