İşte Dursun Özbek'in yardımcıları!

İşte Dursun Özbek'in yardımcıları!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı oldu.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı oldu. Özbek'in yardımcılıklarını Karabükspor Başkanı Feridun Tankut ve Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu yapacak.

Göksel Gümüşdağ, "Kulüpler Birliği'nin varlığı etkin ve öncü olmuştur. Yeni başkan Dursun Özbek'e hayırlı uğurlu olsun diyorum. 18 kulüp başkanımızın kararıyla önemli işlere imza attık, bugün veda ediyorum, hoşçakalın. Şu an itibariyle Kulüpler Birliği'nde başkan Dursun Özbek oldu. 2. Başkan da Karabükspor'dan Feridun Tankut" dedi.

Dursun Özbek, "Sözlerime Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ederek başlamak istiyorum. Çok büyük hizmetler verdi buraya. Çok iyi hizmetler verdi ve çıtayı yükseltti. Futbolun marka seviyesi beklenmedik seviyede yükseldi. İkinci teşekkürü de beni bu başkanlığa layık gören kulüp başkanlarına ediyorum.

1 yıl süreyle seçildim. Türk futbolunun içinde bulunduğu bazı sıkıntılarının takipçisi olacağım.Bu bir başkanlık yarışı seçimi değildir. Kendi içimizdeki organizasyonun yenilenmesidir.Göksel başkan nerede bıraktıysa biz de oradan devam edeceğiz. Kulüpler Birliği Vakfı bir ailedir." dedi.

Etiketler :