İşte Fikret Orman ve Alvaro Negredo'nun tüm açıklamaları!

İşte Fikret Orman ve Alvaro Negredo'nun tüm açıklamaları!

Alvaro Negredo için Vodafone Park'ta imza töreni düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - Negredo için imza töreni düzenlendi. Törende Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yer aldı. İşte açıklamalar:

FİKRET ORMAN:

Negredo transferiyle beraber taraftarımızın mutlu olduğunu düşünüyorum. Allah utandırmasın. Dün de ailece yemek yedik. Düzgün bir karakteri Beşiktaş'a kazandırdığımız için çok mutluyum. İnşallah bu senenin gol kralı Beşiktaş'tan çıkacak. Umudumuz böyle.

Burada imzalar kağıtlara değil, kalplere atılır. Beşiktaş'a transfer olacak olan oyuncular için tek şart para değil. Beşiktaş'ın büyüklüğü en önemli etkendir. Futbol ailesi küçük bir ailedir. Herkes fikirlerini, kulübün durumunu öğreniyor. Bunu öğrenen herkes Beşiktaş'a gelmek ister. Tabii ki fazla parayı seçenlerde olabilir. Bizim tarzımız o değil. Burada çok güzel günler geçireceğiz. Onun için de başka takımların yaptığı teklifler Beşiktaş'ı zedeleyecek pozisyonda değildir.

Bu transferin gerçekleşmesinde emek sahibi olan yönetici arkadaşlarıma, menajerlere ve en başta camiam adına eşine teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.

NEGREDO:

Dün akşam başkanla beraber yemek yedik ve ne kadar doğru bir yerde olduğumu hissettim. Taraftarın bana olan ilgisi mükemmeldi. Ben de onlara saha içerisinde yanılmadıklarını ispatlayacağım. Tepkiler çok sıcaktı. Futbola bu kadar aşkla bağlı olan çok az insan gördüm. Beşiktaş taraftarı dünyaya yayılmış. Birisini arayıp onu ikna edecek olsam çok fazla düşünmemesini söylerdim.

Şampiyon takıma gelen oyuncu şampiyonluğu ister. Beşiktaş ailesinin şampiyon olup daha da büyümesini istiyorum. Beşiktaş uğurlu bir kulüp. Her gelene yarıyor. Milli takım benim için uzun bir yol. Burada birşeyler elde etmem lazım. İlk başta Beşiktaş'ı şampiyon yapalım. Milli takıma bakarız. En iyi sezonumun üzerine çıkacağım. Rakamlara kısıtlı kalmak istemiyorum.

Etiketler :