İşte Fikret Orman'ın açıklamalarının tamamı...

İşte Fikret Orman'ın açıklamalarının tamamı...

Fikret Orman Vodafone Park'ta gündeme dair açıklamalarda bulunuyor...

Ajans Beşiktaş - Vodafone Park'ta Volvo ile yapılan sponsorluk anlaşması basın toplantısı ardından Fikret Orman gündeme dair açıklamalarda bulunuyor...

"Hangi cezamız indirildi bizim zaten. Birincisi oyncumuzun yaptığını onaylamıyorum. Quaresma bununla alakalı çok tecrübeli bir oyuncu, yapmamalıydı. Pepe sakatlandı, Quaresma ceza aldı. Quaresma yapmasaydı böyle birşey bunları konuşuyor olmazdık. Bu olayın bizim tarafımızdan özeleştiri yapılan tarafı."

"Beşiktaş hangi zamanda kollanmışta şimdi kollanacak? Bunu her zaman söylüyorum; böyle bir beklentisi olan namerttir! Biz adalet ve düzgün kararlar bekliyorduk, olmadı."

"Beşiktaş'a düşen daha fazla birbirimize kenetlenmek, bizim bizden başka kimsemizin olmadığını bilerek tribünlerimizi doldurmak. Bayern Münih taraftarları da gelecek. Taraftarlarımza seslenmek istiyorum Beşiktaş'ı temsil edeceğiz."

"Fenerbahçe ile maçlarımızı oynadık bitti. Maçımız yok artık. Mücadele anlamında rakibimiz değiller artık. Ya direk olarak ya da medyadaki temsilciler olarak birşeylerin içine çekilmeye çalışıyoruz. Beşiktaş'ın maçı yok Beşiktaş'ın maçı konuşuluyor. Gazeteciliğin taraflısı olmaz. Gazeteci objektiftir. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Algılarla maç kazanılmaz. Top sahada oynanıyor. Bizde sahaya çıkıp topumuzu oynayacağız."

Bu haftanın hakemi hakkında konuşan Orman, "İyi niyetle bakmak zorundayız. İlk defa Beşiktaş maçına verilmiş olmasının arkasında birşey aramıyorum. Özellikle maçı karıştırmak için yapılacak hareketlerin önüne geçmesini bekliyorum."

"Atilla Türker'i meşhur ettik. Kendini Beşiktaş üzerinden popüler etmesine izin vermem. Menajer yönlendirmeli yazılar bunlar Negredo'nun da fiyatı belli. Negredo'nun menajeri önümüzdeki hafta gelecek, bir açıklama yapacak. Beşiktaş'ın hakkını koruyacağız ve parasını kimseye yedirmeyeceğiz diye geldik öylede devam ediyoruz. Biz kendi stratejimize ve doğrumuza göre hareket ediyoruz. Herkes işine baksın."

"Beşiktaş bizim evimiz bende bu büyük ailenin babasıyım. Şenol Hocayla sohbet ederiz. Pozitif şeyler yaratmaya çalışıyoruz."

"Kurullar atamayla, bizler seçimle gelen kişileriz. Seçimle gelenlerde siyaset olur. Kurullar içinde olan kişilerin hukuksal kararlar vermesi lazım. Bunu daha önce de söyledim. Eğer böyle olursa her kulüp sizi baskı altına almaya kalkar. Kimsenin gücü Beşiktaş tarftarını galeyana getirmeye yetmez. Beşiktaş akıllılıktır."

"Aykut hoca değerli bir rakibimizin hocası. Kupada 1 maçımız kaldı. Algı üzerinden yaratacağınız şeyler sahada tutmuyor. Allahın yüce bir adaleti var. Algı üzerinden maç kazanılmaz. Değerli rakibimizin hocası. Kupada bir maçımız daha var. Algı üzerinden maç kazanılmaz. Herkes işine baksın. Aykut hocanın babası iyi Beşiktaşlıdır "

"Beşiktaş çok gündemde bir kulüp. Sadece derbi maçlarında değil bütün maçlarında bir ilgi oluyor. Büyük kulüp olmanın bir durumu bu. Beşiktaş kadrosu bununla mücadele edecek durumda."

"2000'de Galatasaray, UEFA şampiyonu oldu ve aşağı çekmeye çalıştılar. Şu anda da Beşiktaş son 4 senede başarılarla iyi işler yapıyor ve beraber yapmalıyız. Sahada rakibiz, dışarıda değil. Birbirimizi aşağıya çekmektense hep beraber yukarı çıkalım. O zihniyete hizmet etmek lazım."

 

Etiketler :