İşte Fikret Orman'ın imza toplantısındaki tüm açıklamaları

İşte Fikret Orman'ın imza toplantısındaki tüm açıklamaları

Beşiktaş'ın yeni transferleri Love ve Larin için imza töreni düzenlendi. İki futbolcu törende açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş -  Fikret Orman imza toplantısında şunları söyledi:

"Larin epeyce süredir izlediğimiz bir futbolcuydu. Sezon başında da görüştük. Kulübünün talepleri çok fazlaydı. O yüzden sezon arasına bıraktık. Çok istiyorduk.

Vagner kendini ispat etmiş bir oyuncu. Çok istediğimiz bir transferdi. Bu aşamda bir kaç defa Londra yaptık. Herkesin ilgisi döndü. Ama biliyorsunuz ilgiyi başka yere çekmek daha iyi oluyor."

Orman'ın ardında konuşan Larin "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok canlı karşılandım." derken, Love ise "Bu büyük takımın formasını bana verdiği için, pazarlık sürecinde sabırlı davradığı için Başkan'a teşekkür ederim. Benim görevim bu ilgi ve sevgiyi sahada geri ödemektir." dedi.

Love, bir gazetecinin sorusu üzerine "Bu ambiansın yokluğunu çok hissediyordum. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımdan eminim." yorumunda bulundu. Larin ise "Taraftar takımın sürekli arkasında. Beklediğimden de fazlasını gördüm." derken Fikret Orman gülerek "Daha hiç bir şey görmedi" diye yanıt verdi.

Fikret Orman devamında şöyle konuştu:

"UEFA anlaşması gereği sattğımız kadar oyuncu alabiliyoruz. Bu sene sonu bitiyor. Larin'le alakalı Beşiktaş'a ceza gelebilir denildi. Bizim yönettiğimiz Beşiktaş'ta böyle şeyler olabilir. Hiç mahkemelik olmuyoruz. Ceza getirecek bir şey de olmuyor. Larin için dava sürecine gidecektik. Talepler çok uzundu. Sonradan bu çözüldü. Bizim kabul ettiğimiz kısmı ödeyerek transferi gerçekleştirdik."

Orman, Love için de "Alanyaspor'u küme düşme sıkıntısı içine sokmak istemedik. Bizim bütçemizde tahmin ettiğimiz şeyler. UEFA anlaşması sonrası bonservise yöneleceğiz, stratejimiz farklı olacak." dedi.

Sözü alan futbolcu Love, "Fizik olarak her zaman üst seviyedeyim. Bu şekilde iyi maçlar ve iyi sezonlar geçirebilirim. Brezilya'dan iki tane fizyoterapistim var. Özel olarak çalışıyorum. Kulübün ve taraftarın beklentisinin çok farkındayım. Büyük takımda oynamanın farkındayım. Macerayı seviyorum. Bu macera çok büyük olacak. En iyimi vermem için hazırım. Gol atmaya hazırım." değerlendirmesinde bulundu.

Love bir gazetecinin "gol atınca hangi müzik çalmasını ister" şeklindeki sorusuna "Bir video teklifi aldım şu anda. Çok hoşuma gitti. Çok mutlu bir video. Ama golü atmak lazım ki müzik çalsın" yanıtını verdi.

Fikret Orman ayrıca şunları söyledi: "3 defa şampiyonluk tarihimizdeki 2. şansımız önümüzdeki. 4 kez üst üste şampiyonluk hedefine yaklaşacağız. Futbol günlük yaşanan bir şey, kısa vadeli. Bu seneki şampiyonluğa çok inanıyorum. Şampiyonluğu kazanmak ve yaşamak, sadece Başkan'ın işi değil. Bunu hepbareber yaşayacağız. Tüm desteğimizi artırarak sürdürmemiz lazım. Gençleştirme stratejimiz var. Buna önce muhabirlerden başlayacağız. (gülerek) 

Yaptığımız her iş taklit ediliyor. Bizim açımızdan hoş bir şey bu. Bütün ekibe teşekkür ediyorum. Yeterli değil daha farklı projeler yapacağız. Yakında açıklarız. "

Soru üzerine Love konuşmasına "Hocamız bizden ne istiyorsa onu sağlamakla görevliyiz." şeklinde devam ederken, Larin ise "Oyun sistemiyle ilgili kararı teknik direktör verir. Takımın oyun sistemini anlamaya çalışıyorum." dedi.

Fikret Orman, Kulüpler Birliği başkanlığı hakkındaki bir soruya "Kulüpler birliği başkanı değilim. Şu an konuşmam doğru olmaz. 13-14 tane kulübün başkanları beni aradı. Bazıları kamuoyu ile paylaştı. Beni bu görev için desteklediler. Çok memnun oldum. Bir vizyon katacağımı düşündikleri için teşekkür ediyorum." yanıtını verdi.

Orman ayrıca "Negredo için gol iddiası futbolcuda bir baskı yarattı. Bizim için önemli olan şey şampiyon olmak. Gol kralı çıkarmayı da elbette iseriz. Birinci önceliğimiz şampiyon olmak." dedi.

Larin, "MLS'de bir çok gol attım. Ciddi bir rekabet olacak bunun farkındayım." derken Love ise "Alanya'da şampiyon olmak imkansızdı. Beşiktaş'ın banko 11 forveti Negredo'dur. Aramızdaki forma rekabeti çok sağlıklı olacak. Beşiktaş'ın iyiliği için." dedi.

Larin'in transferi hakkında konuşan Fikret Orman "Dünyanın bir çok ligini izliyoruz. Oyuncumuz Atiba'nın referansı üzerine ilgilenmedik. Atiba'ya da sorduk ondan da yorum aldık. Beşiktaş istediği için geldi." dedi. Larin ise "Atiba'yı çok iyi tanıyorum. Çok büyük bir profesyonel. Bazı şeyleri konuştuk. Onun adımlarını takip etmek benim yapmam gereken." yanıtını verdi.
 

 

Etiketler :