İşte Fikret Orman'ın tüm açıklamaları!

İşte Fikret Orman'ın tüm açıklamaları!

Vida, Vodafone Park'ta Fikret Orman'la birlikte basın toplantısına katıldı.

Ajans Beşiktaş - Dün İstnabul'a gelen Beşiktaş'ın yeni Hırvat oyuncusu Vida sabah sağlık kontrolünden geçerek Bjk Tv'de yayına katıldı. Bjk Tv'de açıklamalarda bulunan Vida Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile birlikte basın toplantısına katıldı. 

Fikret Orman, "Vida'ya Beşiktaş ailesine hoşgeldin diyorum. Burada imzalar kalplere atılır, kağıtlara değil. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Çok kıymetli bir oyuncu. Bu süreçte çok transfer teklifi gitti. Ama onun cevabı netti, ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'a söz verdim dedi. Çok teşekkür ediyorum çizgisini bozmadığı için. Hayırlı olsun. Forma Vida'ya çok yakışmış."

"Come to Beşiktaş bir dünya sloganı artık. Pepe de Ronaldo'ya 'Come to Beşiktaş' diyor. Dünya genelinde bir slogan artık. Esprili bir yaklaşım. Vida ile görüşmelere 6 ay evvel başladık. Beşiktaş'ta transfer hiç bitmez." 

Cenk Tosun gidiyor mu? sorusuna Fikret Orman: "Geldiğimiz günden bu yana ciddiyetimizi koruyoruz. Bütün adımlarımız ciddiyet üzerine gider. Uluslararası ticaret ve futbol kurallarına uygun gider. Cenk'e gelen teklifleri okuyoruz. Bunların hepsi gerçek dışıdır. Fikrimiz değişmedi." şeklinde cevap verdi.

"Cenk çok kıymetlidir. Everton'ın teklifi var evet ama Çin'den 35 milyon Euro teklif de geldi. Hayırlısı olsun. Görüşmeler sürüyor. Bizim de hedeflerimiz var, stratejimizi göre hareket ediyoruz. Bitmiş bir transfer yok. Ahmet Nur Çebi yürütmekte." ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :