İşte Fikret Orman'ın tüm açıklamaları!

İşte Fikret Orman'ın tüm açıklamaları!

Dünya çapında ses getiren 'Come to Beşiktaş' akımının yeni iletişim kampanyası için Vodafone Park'ta bir lansman düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - Sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada büyük ses getiren, Beşiktaşlı Yıldız futbolcuların yanı sıra, tüm dünyanın tanıdığı isimlerin de katıldığı ‘Come to Beşiktaş’ akımı, yeni iletişim kampanyası ile daha da güçlü geliyor.
 
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla gerçekleşen ‘Come to Beşiktaş’ akımının yeni iletişim kampanyası için Vodafone Park'ta düzenlenen lansman tamamlandı.

Lansmanda konuşan Orman, "Ödüller aldık. Dünyanın en güzel stadyumu seçildik. Türkiyede daha önce görülmemiş rakamlarla sponsorluklar yaptık. Bir aile ilişkisine döktük bu ilişkiyi. Bütün sponsorlarımızla ortak markamızı ne kadar yukarı çekebileceğimizi göstermeye çalıştık."

"Çok çalıştık. Beşiktaş'ın marka değerini dünya çapında duyurmak için büyük uğraşlar verdik. Kartal Yuvası'nda önemli dünya markaları ile kreasyonlar yaptık. Moda akımı yaratmaya çalıştık. Özel ürünler çıkarmaya gayret ettik, inanılmaz büyümeler kaydettik."

"Marka değeri için çok çalıştık. Kristal Elma gibi onlarca ödül aldık. Markasına yüz milyonlarca para harcayan 'şirketlerle' aynı ligdeyiz. Bize inanan tüm Beşiktaşlılara çok teşekkür ediyorum. Globalleşme ve dünya çapında taraftar kazanma projesine başladık."

"Şampiyonlar Ligi'nde yaptığımız maçlar Çin'de yayınlandı. 600 milyon kişi bu maçları izledi. BeIN Sports ile yaptığımız çalışma sonucunda yakında lig maçlarımız da orada canlı yayınlanacak."

"Hedef pazarlarımızda Beşiktaş ile alakalı faaliyetlerde bulunduk. O ülkelere özgü dergiler yaptık. Çeşitli cafelerde maçlarımızı seyretmelerini sağlıyoruz. Turizm acenteleri ile çalışıyoruz."

"Come to Beşiktaş'ı taraftarımız buldu. Biz de bunu destekledik, tüm dünyaya yayınladık. Transfer videolarımız ses getirdi."

"Türkiye'nin bayrağını armamızda taşıyan tek kulüp olarak ülkemizi tanıtmaya devam ediyoruz. Yeni kampanyamızda dil, din, ırk ayrımı yapmadan herkese gel diyoruz. Mevlana'dan esinlenerek bu kampanyayı başlatıyoruz. "Gel, gel. Kim olursan gel."

"Dünyada ilk 10 kulübün 20 sene önce başladığı şeyler bunlar. Kulübü tekrar yapılandırdık, skorsal başarı ile global işlere başladık."

"100 milyon taraftarın üstüne çıkmamız lazım. Global bir oyuncu olmadığımız zaman olmaz. 2020'ye geldiği zaman 100 milyon taraftarlı Beşiktaş hedefimiz."

"Devletten bir destek isteğimiz talebimiz yok. Göstermelik şeyler değil de daha ciddi destekler bekliyoruz. Detaya girmeyelim, polemik olsun istemem."

"Bunu TV'lere vereceğimiz reklam haricinde, blogerlarla, sosyal medyada da kullanacağız. Çok uğraştık, çok yoğun bir seyahat programımız var. Yapacaklarımızı , yaptıklarımızdan çıkartabilirsiniz. Bu sırayla başlayacak. 1 milyonun üzerinde bir para harcayacağız. Dünyada futbolla ilgili olan her ülkeye gireceğiz."

"Şubat başı Azerbaycan'a gidilecek. Bir mağaza ve toplu maç seyredebilecek bir mekan olacak. No.1903'ün benzerlerini açacağız dünyada. Taraftarları buluşturacağız."

"Cenk bizim evladımız. Everton'da bizi temsil edecek. Belki bir gün yeniden dönecek. Bu yüzden reklam filminden Cenk'i kaldırmak istemedim."

"Medya hala geçmiş dinamiklerinden besleniyor. Biz de bunun içine girmek istemiyoruz. Beşiktaş medyası ile gayet iyi bir feedback alıyoruz. Diğer Türk basını yapabildiğini yapıyor ama malesef gelenekçi konuma gidiyorlar. Biz de çözümü kendi içimizde yaratıyoruz."

"Büyük bütçeli takımlar büyük paralar harcıyor. Bizim de onlara yetişmemiz lazım. Bizim hedefimiz adım adım. Ukalalık manasına gelecek hedefler koymaya inanmıyorum. B.Münih'i geçmek, evet ilk hedeftir."

"Osmanlıspor maçını akşam 20:30'da oynayacağız. Ne kadar soğuk olacağını biliyoruz. Futbolcumuz sakatlanabilir. TFF ve yayıncı kuruluşla görüştük ama bunu değiştiremiyoruz mesela."

 

Etiketler :