İşte Lens ve Fikret Orman'ın tüm açıklamaları!

İşte Lens ve Fikret Orman'ın tüm açıklamaları!

Jeremain Lens için imza töreni düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - Hollandalı oyuncu için Vodafone Park'ta imza töreni düzenlendi.. Törende Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yer aldı. İşte açıklamalar:

FİKRET ORMAN:
Jeremain Lens, çok beğendiğimiz bir oyuncuydu. Dinamo Kiev'de oynarken de istemiştik. Almak bugüne nasipmiş. Jeremain bize çok katkı verecek. Bizde oynamayı çok istedi. Hep beraber güzel, mutlu bir sezon geçireceğiz. Onlar inşallah bizi sahada da mutlu eder.

Beşiktaş'ın gündeminde başka kulüplerin başkanlarının söylediklerine yanıt vermek yok. Biz işimize bakıyoruz. Biz Fenerbahçe'den değil Sunderland'den oyuncu aldık. Polemiklere gerek yok. Oyuncu neden bizi tercih ettiğini söyledi. Jeremain Lens'in ailesine de teşekkür ederim. Herşeyin hayırlısı olsun. Çok güzel günler geçiririz inşallah.

JEREMAİN LENS:
Beşiktaş ailesine katıldığım çok mutluyum. Hedef 3. şampiyonluk. Beklentiler hep yüksek. Ben de üst düzeyde oynamak için burayı tercih ettim. Bugünden itibaren bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş harika bir kulüp. En üst seviyede oynamak için bu tercihi yaptım.  Gerçekten video çok özeldi. Gerekirse üstüme düşeni yaparım. Birini ararım. O bana bağlı değil ama... Şu ana kadar kimseyi aramadım.

Etiketler :