İşte Pepe'nin tüm açıklamaları!

İşte Pepe'nin tüm açıklamaları!

Ajans Beşiktaş'ın medya sponsoru olduğu Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX)te Pepe açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Futbolun tüm taraflarını buluşturacak zirve FİFEX'de konuşan Pepe'nin açıklamaları:

"Türkiye güzel bir ülke önümüzde cenk örneği var. Takımda çok yetenekli arkadaşlarım var. 2-3 hafta böyle bir teklif geldiği için dalgalanma yaşadı. O dalgalanmayı ben gördüm ve atacağı adımda mental olarak zorlandığına şahit oldum."

"Cenk Tosun ile Everton transferi hakkında konuştuk ve geleceği düşünme, bugünü düşün. Olacaksa zaten gelecekte de olacak dedim. Ben de tecrübelerimi Cenk'e aktardım"

Teknik Direktör olmayı düşünür müsün sorusuna Pepe, "Henüz önümde birkaç senem daha var. Bir futbolcunun teknik direktör olması sağlıklı bir geçiş. Ama şuan futbolcu olarak ve takım olarak hedeflerimiz var. Önceliğim onlar"

Çok başarılı futbol hayatından sonra aynı başarıyı teknik direktörlük görevinde gösteremeyenler var. Bu konu hakkındaki düşüncelerin neler sorusuna Pepe, "Guardiola var son zamanlarda çok başarılı teknik adam. Bence karakter çok önemli. 25 tane adam yönetiyorsunuz. Değişik teknik adamlarla çalıştım. Mourinho ile çalıştım. Ve biliyorsunuz çok çalışırsanız oynayacaksınız."

FIFEX’in açılışı dün TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Avrupa Futbol Antrenörleri Birliği Başkanı Walter Gagg, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer tarafından gerçekleşti.

Gelişim semineri ile birlikte gerçekleştirilecek FIFEX kapsamında da futbol endüstrisindeki en son gelişmeler paylaşılacak. FIFEX aynı zamanda Türkiye’de ilk kez futbola destek olan kurum ve kuruluşların ödüllendirileceği Futbol Endüstrisi Ödül Töreni’ne ve yeşil sahaların unutulmaz isimlerinden oluşan Efsaneler Maçı’na da ev sahipliği yapıyor.

FIFEX'in medya sponsoru olan Ajans Beşiktaş olarak biz de 3 gün boyunca zirveden tüm haberleri sizlere aktaracağız.

Etiketler :