Ivanovic: "Her zaman daha fazlasını isteyen bir koç oldum"

Ivanovic: "Her zaman daha fazlasını isteyen bir koç oldum"

Beşiktaş Dergisi, bu sezon yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş Sompo Japan’ın başına getirilen Dusko Ivanovic ile takımımızı mercek altına aldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Dergisi, bu sezon yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş Sompo Japan’ın başına getirilen Dusko Ivanovic ile takımımızı mercek altına aldı. Röportajın yayınlanan kısmı şu şekilde;

“Benim sistemimde genellikle yedi oyuncu başroldedir. Geri kalanlar da yardımcı rolleri paylaşırlar. Bu yüzden önceliğim başroldeki oyuncuları belirlemek.”

“Taraftarlar tek kelimeyle muhteşem. Beklediğimden çok daha coşkulu bir taraftar kitlesiydi. Futbol takımından da biliyorum. Birkaç maçına denk geldim ve çok etkilendim. Eğer bizi de böyle desteklerlerse ekstra bir güce daha sahip oluruz. Bu tutku bize Karşıyaka maçında çok yardımcı oldu. Umarım böyle desteklemeye devam ederler.”

“Yerli rotasyonumuz oldukça kuvvetli. Hepsi pozisyonları için yeterli oyuncular. Milli takım içinde ciddi potansiyeli olan oyuncular. Benim beklentim bu isimlerin yabancı oyunculara yardımcı olmaları değil, kendi kimliklerini ortaya koymaları. Bizi ileriye taşıyacak rolleri ortaya koymalılar.”

“Her zaman daha fazlasını isteyen bir koç oldum. Felsefem, tüm oyuncuların bu oyuna saygı duyması ve yüzde yüz ile oynamaları. Bunun için antrenmanlarda oyuncularımı zorladığım doğrudur. İstediğim performansı alabilmek için bu çok önemli.”

Etiketler :