Jeremain Lens ve Alvaro Negredo ilk kez

Jeremain Lens ve Alvaro Negredo ilk kez

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşıyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki Kardemir Karabükspor-Beşiktaş mücadelesini Ali Palabıyık yönetiyor. Palabıyık'ın yardımcılıklarını, Mehmet Cem Satman, Serkan Olguncan yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat...

Teknik Direktör Şenol Güneş, yeni transferlerden Lens ve Negredo'yu 11'de oynattı. Milli takımda Hırvatistan'a karşı 90 dakika forma giyen Cenk'in yerine santrafor pozisyonunda Negredo'ya şans veren başarılı teknik adam, Portekiz milli takımıyla 2 maça çıkan Quaresma'nın yerine ise Kayserispor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sağ açıkta denediği Lens'i tercih etti.

Alvaro Negredo, Beşiktaş formasıyla 4 maçta forma giydi ancak ilk kez 11'de şans buldu. İspanyol oyuncu daha önce Konyaspor ile oynanan Süper Kupa maçında 29, ligdeki Antalyaspor  maçında 4, Kasımpaşa maçında, 6 ve Bursaspor maçında 18 dakika forma giydi. Lens de tıpkı Negredo gibi ilk kez Süper Lig maçına 11'de başladı. Hollandalı oyuncu Kasımpaşa maçında 16 dakika forma giymişti.

Etiketler :