Jose Sosa: "Beşiktaş'ı yıkacağım"

Jose Sosa: "Beşiktaş'ı yıkacağım"

Şampiyonluk yaşadığı Kartal’ı yenecek güce sahip olduklarını belirten Jose Sosa, “Rakibi tanıyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Taraftarımız merak etmesin, Beşiktaş’ı ben yıkacağım” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş- Trabzonspor maçının bir isim için ayrı bir önemi olacak... 2015-2016 sezonunda Kartal’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Jose Sosa, uzun aradan sonra fakat başka takımın formasıyla Vodafone Park’a ayak basacak. Gösterdiği performansla Siyah-Beyazlı tribünlerin kalbini kazanan Tangocu, çok heyecanlı olduğunu söylerken, sahaya adım attığı andan itibaren Trabzonspor için canla başla mücadele edeceğini de sözlerine ekledi. Beyiktaş’a gol atmak istediğini söyleyen Sosa, şu ifadeleri kullandı:

"EKSİKLER BİZİM İÇİN AVANTAJ"
“Maçı kazanmak istiyoruz. Beşiktaş tabii ki iyi takım. Tecrübeliler, son iki sezonda şampiyon oldular. Şu anki performansları da gayet iyi fakat 3 önemli oyuncudan yoksun karşımıza çıkacaklar. Bu bizim için bir avantaj. Beşiktaş’ı çok iyi tanıyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Ben de bu maçta gol atmak istiyorum. Herkes benden bunu bekliyor. Taraftarımız merak etmesin, bu maç benim maçım olacak. Beşiktaş’ı ben yıkacağım. 90 dakika sonunda sevinen biz olacağız.” (Habertürk- Haluk Ayyıldız)

Etiketler :