Jupp Heynckes: “Beşiktaş'ı eleyebilirsek...”

Jupp Heynckes: “Beşiktaş'ı eleyebilirsek...”

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş eşleşmesi ile ilgili konuştu. İşte Jupp Heynckes'in Şampiyonlar Ligi görüşleri...

Ajans Beşiktaş - Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Alman basınına verdiği röportajda Beşiktaş ile olan eşleşmelerini de değerlendirdi.

Heynckes, Beşiktaş'ı geçerlerse Şampiyonlar Ligi'nde işlerinin daha kolay olacağını belirtirken, "Eğer Beşiktaş'ı eleyebilirsek, ki bu hiç kolay değil, ondan sonra tüm takımları yenebiliriz demektir bu" ifadelerini kullandı.

"ALMAN FUTBOLUNU DAHA ÇOK DÜŞÜNMELİYİZ"

Alman futbolunun içinde bulunduğu durumdan memnun olmadığını da belirten tecrübeli teknik adam, "Takımlarımızın Avrupa'daki kötü performansının ardından, bu ülkeyi daha çok düşünmeliyiz. Futbolumuzu eleştirmeli ve topa sahip olma oyununu daha da geliştirmeliyiz" dedi.

Heynckes ayrıca, Bayern Münih'te emeklilik kararı aldıktan sonra Chelsea ve PSG'den teklif aldığını belirtirken, "Abramovich kararımı duyduktan sonra evime gelmek istedi. Ben de 'Hayır, daha fzla çalışmayacağım" dedim. Sonra çiftliğe de gelmek istediler, horozlarla birlikteydim. Onlara izin vermedim" diye konuştu.

Beşiktaş, 20 Şubat günü ilk maçta Bayern Münih'e konuk olacakken, İstanbul'daki rövanş mücadelesi 14 Mart'ta oynanacak.

Etiketler :