Kaan Ayhan bombası! Resmi görüşmeler başladı

Kaan Ayhan bombası! Resmi görüşmeler başladı

Galatasaray ve Beşiktaş'ın peşinde olduğu milli oyuncu Kaan Ayhan'la ilgili sıcak gelişme yaşandı. Birçok yıldızı kadrosuna katan Süper Lig devi, deneyimli savunmacı ile resmen görüşmelere başladı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de sezonun ilk haftası geride kaldı. Transferde ince eleyip sık dokuyan kulüpler, kadrolarına takviye yapmaya devam ediyor. Transfer döneminin gözde oyuncularından biri de Kaan Ayhan...

'KALİTELİ YERLİ OYUNCU' SINIFINDA

EURO 2020'de A Milli Takım formasıyla boy gösteren başarılı savunmacı Süper Lig devleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine geldi. 'Kaliteli yerli oyuncu' sınıfındaki Kaan Ayhan'la ilgili flaş transfer gelişmesi yaşandı.

BEŞİKTAŞ HAREKETE GEÇTİ

Kadrosuna Salih Uçan, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Ghezzal, Rosier, Alex Teixeira, Mert Günok ve Batshuayi'yi katan Beşiktaş yönetimi, milli savunmacıyı renklerine bağlamak için düğmeye bastı.

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Vole'de yer alan habere göre; siyah-beyazlı yönetim 26 yaşındaki futbolcu ile resmi görüşmelere başladı. Kaan Ayhan'la anlaşma sağlandığı takdirde Serie A ekibi Sassuolo’ya teklif yapılacak.

TAM BİR JOKER

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Kaan Ayhan'ın transferini istemesinin iki önemli sebebi var. İlki yerli statüsünde olabilmesi, ikincisi stoper, sağ bek ve ön libero pozisyonlarında rahat şekilde forma giyebilmesi.

HASIC LİSTEYE YAZILMAYACAK

Bu arada Beşiktaş, nisan ayında geçirdiği ameliyat nedeniyle yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Ajdin Hasic’ten sezonun ilk yarısında yararlanamayacak.

KONTENJAN AÇILIRSA ORTAYA SAHAYA TRANSFER

Siyah-beyazlılar, yabancı kontenjanında yer açılması durumunda orta sahaya da bir takviye yapacak ve transferi kapatacak. (Skorer)