Kaan Ayhan’a, Beşiktaş’tan sonra F.Bahçe ve G.Saray da talip oldu!

Kaan Ayhan’a, Beşiktaş’tan sonra F.Bahçe ve G.Saray da talip oldu!

Süper Lig'de 2019 yılından itibaren yabancı sınırlamasının tekrar uygulanması bekleniyor. Bununla ilgili olarak en çok talep gören futbolcu ise Bundesliga 2'de forma giyen Kaan Ayhan.

Ajans Beşiktaş - Türkiye'de 2019 yılından itibaren tekrar yabancı sınırlamasının uygulanacağı konuşulurken Süper Lig'in güçlü ekipleri yerli futbolcu konusunda çalışmalarını hızlandırdı.

Bu kapsamda özellikle milli takım havuzundaki futbolcuları gündemlerine alan takımlarımızdan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, Bundesliga 2'de oynayan Kaan Ayhan'ın peşine düştü.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek futbolcuya yoğun ilgi gösteren kulüplerimizin farklı menajerler aracılığıyla oyuncunun kapısını çaldığı öğrenildi. Fortuna Düsseldorf forması giyen futbolcunun kulübüyle yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlayamadığı ancak opsiyon hakkının kulübünde olduğu belirtildi.
Düsseldorf satmaya olumlu bakıyor

Kaan Ayhan'ı devre arasında Türk kulüplerine satarak bonservis bedeli almak isteyen Düsseldorf'un oyuncuyu sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala paraya çevirmek istiyor. Türkiye'deki yabancı sınırı tartışmalarını da fırsata çevirmek isteyen kulübün en büyük kozu ise oyuncunun sözleşmesini uzatabilecek olması.

Sağ bek, stoper ve orta sahada oynayabilen Kaan Ayhan, A Milli Takım formasıyla 8 resmi maça çıkmıştı. Ayhan, son milli takım arasında sakatlığı olduğu gerekçesiyle kadroya çağrılmamıştı. (Yeni Şafak)

Etiketler :