Kanada, Atiba Hutchinson için bastırıyor!

Kanada, Atiba Hutchinson için bastırıyor!

Kanada Futbol Federasyonu Başkanı Steve Reed'in, Beşiktaş ile 1 yıllık anlaşmaya varan Atiba Hutchinson ile İstanbul'da görüştüğü iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'la sözleşmesi biten ve yönetimle yaptığı görüşmede maddi konularda anlaşma sağlayamayan Atiba Hutchinson'ın ülkesinden gelen sürpriz bir konuğu ağırladığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı ekipte geçirdiği beş yılın ardından boşta kalan 35 yaşındaki futbolcunun Kanada'ya dönme ihtimali belirdi.

En az 1-2 sezon daha futbol oynamak isteyen Atiba, Kanada Futbol Federasyonu Başkanı ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. ABD ve Meksika ile birlikte, 2026 Dünya Kupası'nın ev sahipliği için FIFA'ya ortak bir teklif veren Kanada futbolunun tepesindeki isim Steve Reed, Dünya Kupası tanıtım turları kapsamında İstanbul'a gelerek Atiba ile görüştü.

MLS yönetimi ve Kanada Futbol Federasyonu'nun, ligin kalitesini artırmak adına ülkenin en önde gelen isimlerini bu lige kazandırma projesi bulunuyor. Milli takım kaptanı olan Atiba Hutchinson'un da bir Kanada ekibine transfer olabilmesi için bu organizasyonlar tarafından destek vaat edilirken, oyuncuyu transfer edecek kulübe bu transfer için maddi yardımda bulunulacağı güvencesi verildi. Yıldız futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesinin bittiği bir dönemde Kanada Futbol Federasyonu Başkanı ile özel bir görüşme gerçekleştirmesi, 'Atiba, Kanada'ya mı dönüyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Yıllık ücretini 600 bin euro seviyesine çekmeyi kabul etmediği için Beşiktaş'la anlaşamayan Atiba'nın, Kanada'ya dönüş konusunda kısa süre içinde kesin kararını vermesi bekleniyor. (Milliyet)

 

Etiketler :