Kapalı tribünün efsane çanı geri dönüyor!

Kapalı tribünün efsane çanı geri dönüyor!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Siyah-beyazlı takım, karşılaşmadan galip ayrılarak şampiyonluk yarışında avantajlı konuma geçmek istiyor.

Beşiktaş tribünleri de Fenerbahçe maçı ile birlikte eskiye dönüyor. Beşiktaş'ın İnönü Stadı döneminde kapalı tribünde yer alan çan, Fenerbahçe maçında yeniden tribünde olacak. İnönü Stadı'nda bu çan, taraftarları ateşlemek için kullanılıyordu.

bfa9676e-1fcf-4f11-bc99-8b7509dd3482.jpg

Beşiktaş'ın amigolarından Muzaffer Karışık, "Eskiden “Kapalı üst tribünde” bir çan vardı. O çan yarın ki maç ile birlikte geri geliyor. Fenerbahçe maçı takımımızın ligdeki konumu açısından önemli bir maç. Biz taraftar olarak Beşiktaş’ı yalnız bırakmayacağız. Yarın bir konfeti organizasyonumuz olacak. Ayrıca bir tribünde büyükçe bir pankart açılacak. Beşiktaş taraftarının takımına olan desteği zaten dillere destan. Büyük Beşiktaş taraftarı yarın da bu desteğe sonuna kadar devam edecektir. Ben yarın Beşiktaş’ımızın Fenerbahçe’yi yeneceğine, futboluyla ezeceğine inanıyorum. Beşiktaş’a güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :