Kartal, Hırvat golcüyü kiralamaya çalışıyor!

Kartal, Hırvat golcüyü kiralamaya çalışıyor!

Mitroviç transferinin yapan menajer, şimdi de Beşiktaş'a Juventus’tan golcü kiralamaya çalışıyor.

a111-001.jpgMitroviç’in transferi sırasında menajeriyle iyi ilişkiler kuran Beşiktaş, forveti de bir Hırvat futbolcuya teslim etmeye hazırlanıyor. Mandzukic’i Juventus’tan kiralamak isteyen siyah-beyazlılar, olmazsa alternatiflere bakacak.

Transfer çalışmalarında artık sona doğru yaklaşan ve kiralama seçeneğiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, bir kaç gün içerisinde tercihlerindeki son kararı verecek.
 
Bugüne kadar Mandzukic, Martinez, Eder, Ulloa ve Torres gibi tecrübeli golcüleri gündemine alan yönetimin, Hırvat golcüde sona yaklaştığı öğrenildi.

Siyah - beyazlı yönetimin, Mitrovic’in menajeriyle kurduğu iyi ilişkileri, devam ettirme niyetinde olduğu bildirildi. Bir süredir Mandzukic’i kiralamayı çok isteyen Beşiktaş’ın, Martinez’in raporlarını beklerken, Hırvat golcüyü kiralamayı da zorladığı ortaya çıktı.
 
Beşiktaş’ın sol beki Adriano’nun, Juventus’un gündemine gelmesini de fırsat bilen siyah-beyazlı yönetim, Mandzukic’i kiralayamaması durumunda diğer alternatiflere bakacak. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)
 

Etiketler :