Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (Beşiktaş'ın maçı ne zaman?)

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (Beşiktaş'ın maçı ne zaman?)

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın en önemli maçlarından birinde Kasımpaşa ile Beşiktaş 3 puan mücadelesi verecek. Peki Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. ve sezonun ilk yarısının son haftasında yarın rakip sahada Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman ve Kasımpaşa - Beşiktaş maçı hangi kanalda bilgilerinin cevabı haberimizde...

3 haftadır kazanamayan Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Ev sahibi takımda transfer görüşmeleri gündeme gelen Trezeguet kadro dışı edildi. Mustafa Denizli’nin teknik direktörlüğünü yaptığı Kasımpaşa’da sakatlıkları süren Abdul Rahman Khalili ile İlhan Depe, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ise Caner Erkin cezası, Roco ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı takibi ve tüm gelişemeler Ajans Beşiktaş'ta olacak.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı öncesi oynadığı son 3 resmi karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamadı. Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra UEFA Avrupa Ligi’nde Malmö’ye 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, Trabzonspor mücadelesini ise 2-2 eşitlikle tamamladı.

Etiketler :