Kasımpaşa'dan, Beşiktaş'ı şok eden Koita cevabı

Kasımpaşa'dan, Beşiktaş'ı şok eden Koita cevabı

Santrafor transferi için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, Fode Koita için Kasımpaşa’nın kapısını çaldı. Fatih Öztürk’ü Galatasaray’a, Mame Thiam’ı Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak veren İstanbul ekibinin Beşiktaş'a cevabı ise şok etkisi yarattı.

Ajans Beşiktaş - Uzun süredir santrafor arayışlarını sürdüren Beşiktaş, golcü transferini tamamlamak için PAOK maçının geçmesini bekleme kararı aldı. Bu süreçte listesindeki isimlerle sıkı bir pazarlığa oturan Beşiktaş Yönetimi, Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Koita için lacivert beyazlı kulübün kapısını çaldı.

Milliyet gazetesinden Bilal Meşe’nin haberine göre Beşiktaş, Kasımpaşa'dan Koita için beklemediği bir cevap aldı. Fatih Öztürk'ü Galatasaray'a, Mame Thiam'ı Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak veren Kasımpaşa, Beşiktaş'a beklemediği bir yanıt verdi.

Kasımpaşa cephesi önce “Ne parası” derken “Koita yeni sezon planlamamızda en önemli yeri teşkil eden oyuncu. Takımdan gitmesini istemiyoruz. Bize de lazım. Yoksa parasız onu da verirdim” cevabını verdi.

Bu cevabın ardından Beşiktaş için Koita defteri resmen kapandı.

Etiketler :