Kasımpaşalı futbolcuların maç sonu açıklamaları

Kasımpaşalı futbolcuların maç sonu açıklamaları

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Kasımpaşa karşılaştı. Maçta 4-1'lik skorla Kasımpaşa galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Süper Ligin 17. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Sadiku, Diagne (2) ve Pavelka'dan gelirken Beşiktaş'ın tek golü Mustafa Pektemek'ten geldi. Alınan bu sonuçla Kasımpaşa puanını 29'a yükseltti. Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

Maç sonu Kasımpaşalı futbolcular açıklamalarda bulundu.

Fode Koita:
"Rakiplerimize nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Büyük bir takıma karşı kalitemizi gösterdik ve ligi iyi yerlerde bitireceğimizi kanıtladık. Biz iyi bir takımız, bu şekilde devam edersek büyük şeyler yapabiliriz."

David Pavelka:
"Türkiye'ye geldiğimden beri çektiğim en kötü şuttu ama gol oldu. Takım olarak planın bir parçası olduk. Ligin ilk yarısını iyi şekilde bitirdik."

Mbaye Diagne:
"Hem kendi adıma hem de takım adına çok mutluyum. Bu şekilde devam ederek daha da başarılı olmak istiyorum. Kariyer planı şu an konuşulacak bir şey değil. Daha da ileriye gitmek istiyorum ama şu an bunu konuşmayacağım."

Etiketler :