Kaya Çilingiroğlu: "Beşiktaş iyi yolda! 7 oyuncu ilk defa oynuyor"

Kaya Çilingiroğlu: "Beşiktaş iyi yolda! 7 oyuncu ilk defa oynuyor"

Beşiktaş, Süper Lig'de 15. haftada Alanyaspor'la deplasmanda karşılaştı. Maç 0-0 sona erdi. 

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmada Karius kurtarışlarıyla dikkat çekti. Mücadelenin son dakikalarında baskı kuran Beşiktaş, buna karşın istediği golü bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Beşiktaş bu sonuçla 2 maç aranın ardından puan kaybı yaptı ve aldığı 1 puan sonrası 25 puana yükseldi.

Maçtan sonra TRT Spor'da yorumlarda bulunan Kaya Çilingiroğlu, puan kaybına rağmen siyah beyazlıların iyi yolda olduğunu söyledi. 

Futbol Arena'nın aktardığına göre Çilingiroğlu şunları dile getirdi:

"İyi bir maç izledik. Tempoyu da beğendim. Alanyaspor'un daha net pozsiyonları vardı. Karius'un devleştiği bir maç oldu. İnsanlar bir şeye dikkat etmiyor. Beşiktaş'ın oyun sistemi baya değişti. Eskisi kadar bol pas yapmıyor. Bence Beşiktaş iyi yolda. Beşiktaş 7 tane oyuncuyla ilk defa oynuyor. Beraber oynama alışkanlıkları çok fazla yok bu oyuncuların. Antrenmana çıkmak başka bir şey, 3 hafta üst üste maç oynamak başka bir şey. Baktığınız zaman stoper Necip dahil, pratiği olmayan 7 tane oyuncu birbirleriyle oynuyor. Az sabır lazım. 

Beşiktaş yavaş yavaş yabancı ve pahalı oyuncularından kurtulacak gibi görünüyor. Takımın içinde problem yaratan oyunculardan kurtulacak. Belki 1 senesini kaybedecek ama önümüzdeki seneler için bu gençleri monte ederek büyük kazanç sağlayacak."

Etiketler :