Kayserisporlu Güray Vural: "Bizim için de Beşiktaş için de zor bir maç olacak"

Kayserisporlu Güray Vural: "Bizim için de Beşiktaş için de zor bir maç olacak"

Kayserispor'un başarılı kanat oyuncusu Güray Vural, Beşiktaş maçını değerlendirirken, takım olarak yaşadıkları çıkışa da değindi...

Ajans Beşiktaş - Ligin flaş ekibi Kayserispor'un başarılı oyuncusu Güray Vural, Beşiktaş ile oynayacakları zorlu mücadele öncesi Mackolik Radyo'nun sorularını yanıtladı.

Zorlu bir maç olacağını ancak kendilerine güvendiklerini belirten Güray, "Beşiktaş çok büyük, çok kaliteli oyunculara sahip bir takım ama sonuçta aynı puana sahibiz. Biz gerçekten taraftarımızla birlikte bütünleştiğimizde iç sahada çok iyi oynuyoruz. Bizim adımıza da, onlar adına da zor bir maç olacak. Güzel, zevkli bir maç olur ama kazanan biz oluruz umarım." dedi.

"Hedefimiz artık üst sıralar..."

Bu sezon yaşadıkları çıkışa da değinen 29 yaşındaki oyuncu, "Normalde geçen seneki durumları herkes biliyor. Yeni bir gruptuk, yeni bir takımdık. 14-15 yeni oyuncu katıldı aramıza. Bu sezona başlarken hedefimiz ligde kalmaktı ama en büyük avantajımız kamp dönemine bütün oyuncuların yetişmesi oldu. Orada iyi bir grup oluşturduk ve ardından başarı geldi. Hedefimiz artık tabii ki üst sıralar. Alt sıralarla bağlarımızı hemen hemen kopardık diyebiliriz. Başımızda iyi bir hocamız var. Takım olarak da karakterli oyunculara sahibiz. Başarımızı devam ettireceğimizi düşünüyorum. Özellikle iç sahadaki maçları iyi oynayarak kazanıyoruz. Önemli olan havaya girip yakaladığımız iyi havayı bozmamak." diye konuştu.

"İyi oynadığım sürece şans bulacağımı biliyorum"

Güray Vuıral, kendi performansını ise şöyle değerlendirdi: "Ligin başlarında düzenli olarak oynayamıyordum. O da istikrarımı biraz engelliyordu. Son haftalarda bulduğum şansları da en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum. Şu an artan bir performansım var ve bunu devam ettirmek istiyorum. İyi olduğum sürece hocamızın beni oynatacağını biliyorum."

Milli takıma çağrılmayı her zaman beklediğini de sözlerine ekleyen Güray, "Her futbolcunun olduğu gibi milli formayı giymek elbette hayâlim. Takımımda iyi bir performans sergilediğim sürece milli takıma çağrılacağımı biliyorum." ifadelerini kullandı. (Goal)

Etiketler :