"Kısaca ‘Ben kusursuzum’ demeye getiriyor."

"Kısaca ‘Ben kusursuzum’ demeye getiriyor."

Fanatik Gazetesi Muhabiri Orhan Yıldırım Beşiktaş'taki son durumu değerlendirdi: Devrenin finali!

Ajans Beşiktaş - İşte Orhan Yıldırım'ın Fanatik Gazetesi'nde yer alan yazısı:

Kartal’da gecikmeli ödenen oyuncu alacakları büyük kriz gibi gündeme taşındı. Oysa istisnai birkaç kulüp hariç benzer durum her yerde, her kulüpte var. Siyah- Beyazlı yönetim bugüne kadar oyunculara zamanında ödeme yaptığı için, bu durum şimdi herkese tuhaf geliyor. Takımın bu olayı fazla büyütmemesi lazım. Zira ödenen ücretler de ülke şartlarına göre oldukça fahiş rakamlar.

Şenol Güneş belirleyici olur

Şenol Güneş son haftalarda takım ile arasındaki bağı, sağlam tutamıyor. Alakasız konular ile gündeme geliyor. İstiyor ki, hatalarını kimse görmesin. Eleştirmesin. Kısaca ‘Ben kusursuzum’ demeye getiriyor. Bu yüzden çok hata yapıyor. İşte bu gün ki, maçta hocanın kadro tercihleri, yapacağı hamleler ve sistem ile sahaya çıkış düşüncesi çok önemli. Sadece galibiyet için takımını maça çıkarıp hata yapmaz ise, Kartal rahat kazanır.

Kısa mesaj

Şampiyonluk Beşiktaş’a uzak değil. Bir 10 numara, bir de santrfor takviyesi ile mutlu son gelir. Yeter ki, Kasımpaşa kayıpsız geçilsin. Devrenin son maçı öncesi, oynayan oynamayan herkese büyük sorumluluk düşüyor. Galibiyet ile yılı kapatıp, tatile mutlu girin. Kendinize ve camiaya bu dönemi zehir etmeyin...

Kim ön plana çıkar?

Babel... Hollandalı takıma döndü. Dinç, dinlenmiş ve fiziki gücünü toparlamış olarak görev bekliyor. Ekibini atağa kaldıran, kolay adam geçen, şut atıp, adam eksilten yapısı ile eski takımına karşı skor üretebilir. Sadece Babel yeter mi, derseniz; asla! Vasatı aşamayan Ljajic ile birlikte; Q7, Lens, Medel, Atiba ve Dorukhan’in katkısı da gerekli.